Bucuresti Sector 6

0721 555 683

lidianedea2006@yahoo.com

Psihoterapie

  • Psihoterapie Individuala
  • Psihoterapie de cuplu
  • Psihoterapie de familie
  • Consiliere si informare parinti
  • Dezvoltare personala


Psihoterapia adleriana a fost intemeiata de medicul si psihoterapeutul austriac Alfred Adler care privea personalitatea ca fiind stilul de viata (tiparul generalizat) pe care fiecare il alegem inca din copilarie, adica modul in care traim, ne rezolvam problemele si dezvoltam relatiile interumane.

Din perspectiva adleriana oamenii nu sunt fundamental buni sau rai, insa pot alege sa fie buni sau rai in functie de evaluarea situatiei si a eventualelor beneficii.

Omul este o fiinta sociala dominata mai degraba de constient decat de inconstient. Fiecare isi construieste realitatea in jurul sau, in functie de modul in care priveste lumea.

Clientul vine la terapie dupa o experienta de viata care l-a tulburat, pentru ca exista o nemultumire neclarificata sau un esec in viata sa, cand simte nevoia unei dezvoltari personale sau trimis de catre altcineva (medic/familie).

Terapeutul il ajuta sa gaseasca calea care ii este confortabila, sa constientizeze convingerile de baza dupa care functioneaza si sa produca o schimbare in perspectiva asupra vietii.

Va asteptam intr-un mediu placut, relaxant si complet confidential.